Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Terug naar waar het begon’

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan tijdens het uitvoeren van mijn hobby’s: muziek & wandelen. Tijdens het bezoeken van concerten vond (en vind) ik het geweldig om de artiesten zo goed mogelijk in beeld te brengen, de sfeer te pakken. Thuis het gevoel hebben dat je er nog steeds staat.

Tijdens mijn wandelingen was ik vaak bezig met het vastleggen van de prachtige natuur om mij heen. Een beetje geduld moet je wel hebben: ‘wacht even, ik zie een mooi plaatje!’ Even een foto maken en weer door. Fotograferen vond (en vind) ik geweldig. Van je hobby je beroep maken, dat leek me super! Zogezegd, zo gedaan, de studie ‘Fotografie’ werd gestart. Vlak na mijn studie kwam er een extra ‘liefde’ bij: Bruidsreportages. Het vastleggen van zo'n belangrijke, mooie en speciale dag. De liefde die van het beeld afspat. Naderhand alles samenstellen in een mooi album, zodat bruidspaar maar ook familie en vrienden kunnen nagenieten van deze dag.

In 2011 mocht ik mijn diploma tot ‘Fotograaf’ in ontvangst nemen. Hierna heb ik 11 jaar lang een eigen fotostudio gehad, waar ik geweldig mooie foto’s heb mogen maken.
Mooie momenten en waardevolle herinneringen. Zwangerschappen, newborns, gezinnen, families, zelfs huisdieren kwamen langs. Op locatie maakte ik bedrijfsreportages en als kers op de taart ben ik bij heel veel bruiloften aanwezig geweest om dé dag vast te mogen leggen. 

Na 11 jaar merkte ik dat ik door de vele gezin- en andere shoots te weinig tijd over heb om de natuur in te gaan, concerten te fotograferen en rustig de tijd te hebben voor de bruidsreportages (na een bruiloft ben ik heel wat uurtjes bezig met het uitwerken van de foto’s en het samenstellen van een mooi album)

Daarom heb ik besloten om terug te gaan naar ‘waar het begon’: Het vastleggen van concerten, de prachtige natuur en de mooie en bijzondere bruidsreportages.

Vanaf februari 2022 ben ik dus gestopt met het fotograferen van alle overige dingen.
De studio blijft in 2022 nog wel bestaan, in de loop van de jaren zijn er namelijk cadeaubonnen verkocht en ik wil iedereen die een bon heeft de kans geven om deze nog gewoon te kunnen gebruiken in de studio. Heel 2022 is het dus nog mogelijk om met je gekregen cadeaubon langs te komen voor een studio-shoot. Mocht je de bon willen gebruiken voor een shoot op locatie, dan kan dit natuurlijk ook nog ná 2022.

Ik stop dus zeker niet met fotograferen, maar richt mij op een kleinere doelgroep.

Op naar de volgende 11 jaar, vol concerten, mooie natuur en geweldige bruiloften! Ik hoop jullie allen een keer werk gerelateerd tegen te komen, als bruidspaar, als gast, als concertganger, of genietend van de natuur. Ik ga door met mooie beelden maken!

Liefs,
Anouk

Heb je vragen? Neem gerust contact op. info@anoukschamper / 06-22982883