Zwangerschap

Gefeliciteerd, er is een wondertje op komst! Een goede reden om dit moment vast te leggen, want voor je het weet zijn de 9 maanden voorbij!
Tussen de 32 en 38 weken is je buik mooi rond, dus het beste moment voor de fotoshoot. Er worden foto's van de (aanstaande) moeder alleen gemaakt, maar ook foto's samen met partner. Hebben jullie al een kindje(s)? Uiteraard zijn ook zij van harte welkom! 

In de studio zijn verschillende accessoires aanwezig (denk aan muisjes in blauw en roze, doeken voor over de buik) maar uiteraard mag je zelf altijd wat spulletjes meenemen die je graag op de foto wilt.

Na de shoot ga ik met jullie foto's aan de slag, welke jullie binnen 2 weken op de mail kunnen verwachten.
De foto's die jullie ontvangen hebben het formaat van 10x15 cm. Zo heb je ze digitaal én heb je zelf de mogelijkheid om ze in klein formaat (10x15cm) af te drukken.
Foto's kunnen altijd nabesteld worden op zowel fotopapier, als op canvas, hout, plexiglas en aluminium. Het nabestellen van digitale grote formaten is ook mogelijk.


Voor deze shoot zijn er verschillende opties mogelijk:
♡ Korte shoot. € 60,- Dit is een perfecte keus als jullie geen uitgebreide fotoshoot willen, maar wel een mooi aandenken aan deze periode. We maken 4 verschillende foto's.
♡ ± 30 minuten € 90,-
♡ ± 60 minuten € 130,-

Uiteraard kan de shoot ook op locatie plaatsvinden: + € 20,- (de eerste 15 km vanaf postcode 9431 LH zijn gratis. Voor extra kilometers geldt een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km.)


Tip: Zorg dat je vlak voor de shoot geen (te) strakke kleding aan hebt. Hierdoor krijg je vaak kleding strepen op de huid te zien. Zorg ook dat je handen er netjes uit zien. Deze zijn vaak goed te zien op de foto. Dit geldt ook voor je partner. En wil je op de foto graag een jurk aan, maar ook foto's met je blote buik? Neem dan een extra broek mee!


De prijslijst voor het nabestellen kan je altijd opvragen via het contactformulier.