Bruidsreportage

Jullie trouwdag, één van de mooiste dagen uit jullie leven! ♡
Natuurlijk wil je deze dag mooi vast laten leggen, zodat jullie er later nog vaak van na kunnen genieten. Met z’n tweeën, maar ook met familie en vrienden.

Van te voren hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we elkaar wat beter leren kennen. Hierdoor voelt het op de trouwdag goed aan en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.
Op jullie dag fotografeer ik het aantal uur dat we hebben afgesproken. Naderhand ga ik aan de slag met jullie foto’s.
In de eerste week na de trouwdag ontvangen jullie al een aantal foto’s van de fotoshoot op de mail. In de weken die volgen ga ik aan de slag met alle andere foto’s, ik loop ze zorgvuldig bij langs en pas de nodige bewerkingen toe. De foto’s ontvangen jullie binnen 3 tot 6 weken op usb, in groot formaat. Zo hebben jullie dus altijd alle foto’s digitaal en kunnen jullie ze zelf afdrukken zo vaak als jullie dat maar willen.

♡ Voor 6 uur fotografie betaal je € 795,- incl. btw.  
Ieder uur meer of minder is € 100 er bij of er af. Voor 8 uur fotografie betaal je dus € 995,- en voor 4 uur € 595,- Je mag zelf het aantal uren bepalen, dit is al mogelijk vanaf 1 uur fotografie.

Wat krijg je voor deze prijs?
♡ Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
♡ Het gewenst aantal uren aan fotografie
♡ Kort na de bruiloft alvast een aantal foto’s van de fotoshoot
♡ Nabewerking waarbij de foto’s zorgvuldig worden geselecteerd en bewerkt
♡ Alle uitgezochte foto’s op usb, in groot formaat
♡ Reiskosten t/m 50 km vanaf Westerbork. (extra kilometers: € 0,35 p/km)
♡ Inclusief btw

Willen jullie de dag terugkijken in een prachtig fotoalbum? Dat kan! Ik laat jullie tijdens het kennismakings- gesprek verschillende album’s zien waaruit jullie eventueel kunnen kiezen.
Prijzen variëren van € 169,- tot € 571,- voor het Fotoalbum, en van € 392,- tot € 774,- voor het Premium Fotoalbum.