Baby / Newborn

Zo mooi, zo lief en zo klein ♡ Jullie wondertje!

Wil je echt het kleine, pure newborn op de foto, dan kan de shoot het beste plaatsvinden tussen de 2 en 3 weken. Natuurlijk kan het ook later, bijvoorbeeld als je kleintje al goed reageert op jou stem of als hij zijn eerste lachjes laat zien.

Van tevoren overleggen we welke tijd jullie kiezen (30, 60 of 90 minuten). Dan kan ik daar tijdens de fotoshoot rekening mee houden. Alles wat binnen de gekozen tijd past, is mogelijk. Hoe meer tijd, hoe uitgebreider de shoot zal zijn. We nemen rustig de tijd, als het nodig is lassen we gerust even een pauze in zodat de kleine wat kan drinken. We maken foto’s van het kindje alleen, maar natuurlijk ook samen met papa en/of mama en eventueel broertjes en/of zusjes. In de studio is verschillend materiaal aanwezig, zoals verschillende achtergronden, houten kistje, mandje, teil, dekentjes, haarbandjes en mutsjes. Kiezen jullie voor de shoot bij jullie thuis, dan neem ik wat spullen mee. Uiteraard kunnen jullie zelf ook wat spullen meenemen/klaar leggen zoals knuffeltjes, dekentje, mutsjes, het geboortekaartje of naam letters.

Na de fotoshoot worden alle foto’s zorgvuldig uitgezocht en bewerkt. De ruime selectie foto’s die overblijft, ontvangen jullie binnen 2 weken digitaal via de mail in het formaat 10x15 cm, zonder watermerk.
Zo heb je altijd de foto’s digitaal in klein formaat en dus de mogelijkheid om ze zelf af te drukken (10x15) of te verwerken in een klein album.
Afdrukken in een groter formaat zijn natuurlijk bij mij na te bestellen. Dit kan zowel op fotopapier, als op canvas, hout, plexiglas of aluminium.
Het nabestellen van digitale bestanden in groot formaat is ook mogelijk.

Prijzen | In de studio
♡ 30 minuten: € 100,-
♡ 60 minuten: € 140,-
♡ 90 minuten: € 180,-

Bij jullie thuis | + € 25,-        De eerste 15 km vanaf postcode 9431 LH zijn gratis. Voor de extra kilometers geldt een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km.
Kiezen jullie voor deze optie, dan neem ik wat spullen mee: Teiltje, houten kistje, mandje, wat dekentjes voor de baby om in/op te liggen, en 2 verschillende achtergrondjes voor de foto’s van de baby alleen.
Voor de foto’s samen met papa/mama/broertjes/zusjes wordt gebruik gemaakt van jullie interieur als achtergrond. Dus denk bijv. aan een muur in de woon- of slaapkamer.