Zwangerschap

De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven, maar voor je het weet zijn de negen maanden voorbij! Is het dan niet prachtig om dit moment vast te leggen? Het is leuk als je later naar de foto kijkt en het moment opnieuw beleefd. Tussen de 32 en 38 weken is je buik mooi rond, dus het beste moment voor de fotoshoot. Tijdens deze shoot gaat de aandacht natuurlijk zoveel mogelijk uit naar de (aankomende) mama en haar bolle buik, maar natuurlijk mag papa ook op de foto. Hebben jullie al een kind(eren)? Ook hij of zij mag natuurlijk mee! In de studio zijn verschillende accessoires aanwezig: Denk aan muisjes in blauw en roze, doeken voor over de buik, lintjes, maar natuurlijk mag je altijd zelf ook spullen meenemen zoals schoentjes, knuffeltjes of wat je maar graag op de foto wilt.

Een tip: Zorg dat je handen voor zover mogelijk netjes en schoon zijn, deze zijn vaak goed te zien op de foto’s. Dit geldt voor zowel mama als papa.

Na de shoot ga ik met de foto’s aan de slag. Ik zoek de mooiste uit en bewerk alles 1 voor 1. Je ontvangt de foto’s binnen 2 weken digitaal in het formaat 10x15 cm, zonder watermerk, zodat je ze zelf in dat formaat af kunt drukken. Grotere afdrukken kan je altijd nabestellen. Dat geldt ook voor digitale bestanden, die je tegen meerprijs kunt krijgen.

Wil je de fotoshoot liever buiten? Dat is ook mogelijk!
 

Prijs vanaf: € 79,-