Gezins- of familiefoto

Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je de fotoshoot wilt hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen een groepsfoto, maar het is ook mogelijk voor langere tijd te boeken, zodat je verschillende combinaties op de foto krijgt. Denk bijvoorbeeld aan: vier verschillende groepsfoto’s, de gezinnen/stellen apart, kinderen apart, opa en oma met de kleinkinderen, iedereen alleen voor een mooi portret, enzovoort. Je kunt de tijd helemaal zelf invullen. Van te voren overleggen we altijd even welke tijd jullie kiezen en dan is alles mogelijk, zolang jullie maar tevreden en met een goed gevoel naar huis gaan!

Na de shoot ga ik met jullie foto’s aan de slag. Ik zoek de mooiste uit en bewerk alles 1 voor 1. Jullie ontvangen de foto’s binnen 2 weken digitaal in het formaat 10x15 cm, zonder watermerk, zodat je ze zelf in dat formaat af kunt drukken. Grotere afdrukken kan je altijd nabestellen. Dat geldt ook voor digitale bestanden, die je tegen meerprijs kunt krijgen.

De fotoshoot kan plaatsvinden in mijn studio, of op locatie. Denk bijvoorbeeld aan de hei, het bos, of een andere mooie plek.
In de studio ontvang ik groepen t/m 12 personen. Voor grotere groepen is de studio te klein, maar uiteraard is dit op locatie wel mogelijk.
 

Prijs groepsfoto vanaf € 45,- 
Prijs 30 minuten vanaf € 59,-
Prijs 60 minuten vanaf € 99,-