Overslaan en naar de inhoud gaan

Bruidsreportage

Jullie trouwdag, één van de mooiste dagen uit jullie leven!

Natuurlijk wil je deze dag mooi vast laten leggen, zodat je er later nog vaak van kunt nagenieten. Met z’n tweeën, maar ook met familie en vrienden.

Hier onder kunnen jullie mijn werk bekijken. Spreek dit jullie aan? Dan lijkt het mij leuk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen! Als eerst bekijk ik natuurlijk of jullie trouwdatum nog vrij staat in mijn agenda. Als dat zo is, hou ik deze voor jullie vrij totdat jullie op gesprek zijn geweest en een beslissing hebben gemaakt. 

Tijdens het gesprek bespreken we jullie ideeën en wensen, beantwoord ik jullie vragen, geef ik tips en laat ik wat voorbeeld albums zien. We leren elkaar zo een beetje kennen en zo kunnen jullie aanvoelen of het goed voelt als ik er op jullie trouwdag bij zal zijn.

Op jullie dag fotografeer ik het aantal uur dat we van tevoren hebben afgesproken. Naderhand ga ik met jullie foto’s aan de slag. In de eerste week na de trouwdag ontvangen jullie al een aantal foto’s via de mail en in de weken die volgen ga ik met alle andere foto’s bezig. Ik loop ze zorgvuldig bij langs en pas de nodige bewerkingen toe. De foto’s ontvangen jullie binnen 3 tot 6 weken op usb, in groot formaat. Ze hebben jullie de foto’s dus altijd digitaal en heb je zelf de mogelijkheid om ze af te (laten) drukken of in een album te verwerken. Ik stel natuurlijk ook met liefde een album voor jullie samen, als jullie dat willen! 

Prijzen

Voor 6 uur fotografie betaal je € 950,-.
Ieder uur meer of minder is € 100,- erbij of eraf. 
Voor 8 uur betaal je dus € 1150,- en voor 4 uur betaal je € 750,-
Jullie mogen zelf het aantal uren bepalen.

Wat krijg je nou voor deze prijs:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Het gewenste uren aan fotografie
  • Binnen 1 week na de bruiloft de eerste foto’s op de mail
  • Een ruime selectie foto’s welke zorgvuldig door mij wordt geselecteerd en bewerkt
  • Alle uitgezochte foto’s op usb, in groot formaat
  • Reiskosten t/m 50 km vanaf Westerbork (postcode 9431) | Extra kilometers: € 0,40 per km.
  • Alle prijzen zijn inclusief btw.

Trouwalbum

Willen jullie de dag terugkijken in een prachtig trouwalbum? Dat kan! 
Tijdens jullie kennismakingsgesprek laat ik verschillende albums zien waar jullie uit kunnen kiezen en bespreken we alle mogelijkheden. 

Ik hoop jullie snel te mogen spreken en leg met liefde jullie liefde vast!